Takrenovering

Takrenovering

Takpannor av betong bör behandlas eller impregneras vart femtonde år för att bibehålla pannans ytskickt. Ytskicktet skyddar mot nedbryning av pannan samt avvisar fukt vilket förhindrar skador på undertak och fråstsprängningar. Ett dåligt ytskickt resulterar i en fuktig panna, vilket ger goda förutsättning för mossa och alger att växa.

Så låt inte ditt tak bli förstört. Gör istället ett aktivt val som både gynnar både plånbok och miljö.

Vi dokumenterar och kvalitetsäkrar hela procesen enligt ISO 9001:2008

Nytt tak med 4 steg

Ångtvättning

Vi ångtvättar takpannorna med våra specialanpassade takenheter. Vattnet kan värmas upp till otroliga 110 grader och producerar ett tryck på 500 bar.

Anti-algbehandling

Detta för att frigöra pannans porer från djupt rotade moss- och algpåväxter. Dessutom säkerställer det att taket är sterilt innan målningen.

Första målningen

Första lagret färg fyller pannornas porer med iso-nit akrylat. Pannornas porer är nu förseglade och har bästa förutsättningar för andra lagret färg.

Andra målningen

Det andra lagret ger pannan ett ytskick som effektivt skyddar mot mossa, smuts och föroreningar. Du kan själv välja färg på taket från vårt utbud.

Miljö & säkerhet

Vi är ett utav få företag i Europa som har blivit utbildade på ISO-fabriken i Tyskland.

Säkerheten är en viktig del i arbetet för oss. Alla våra drygt 25 anställda besitter fullgod kompetens i att arbete med ISOs produkter. Vi är även miljödiplomerade och har omsorgsfullt valt ut våra färger och material som vi använder.

 

Följ oss på Facebook

Följ oss och ta del våra nyheter & erbjudanden

Besök vår Facebooksida »